Fullelektrisk konferanse

21.-22. oktober, Ålesund

Mer info:

Dato: 21. - 22. oktober

Sted: Ålesund

Mer informasjon

Energi Norge har som visjon at Norge skal bli verdens første fornybare og fullelektriske samfunn. Det vil bidra til lavere klimautslipp samtidig med nye arbeidsplasser og økte muligheter for eksport av teknologiske løsninger.

I dag ser vi allerede mye utvikling som går i riktig retning, med blant annet økt elektrifisering av transport til lands og til vanns, fossil og utslippsfri byggeplasser og fullelektrisk fiskeoppdrett. I tillegg er det en gryende interesse og "konkurranse" blant kommuner/fylker om å bli den første til å bli fullelektrifisert.

For å bidra i prosessen til videre utvikling av fullelektriske samfunn ønsker Energi Norge velkommen til den første fullelektriske konferansen i Ålesund i oktober 2020.

Hvem bør delta på konferansen

Vi ønsker at konferansen skal være en arena hvor ulike aktører som bidrar til et mer fullelektrisk Norge skal komme sammen og utveksle ideer og erfaringer. Naturlige deltaker vil blant annet være nettselskap, entreprenører, private og offentlige aktører i bransjer som satser på økt elektrifisering, teknologiselskap med smarte løsninger til et mer fullelektrisk samfunn. Håper vi ses.