Webinar:

Hvordan sikre OT/IoT
– En introduksjon til Fortinet Security Fabric

Mer info:

Dato:. juni

Tid: kl. 10:00 – 11:00

Sted: Webinar

Registrering

Fortinet deltok også i år på Ateas «Sikkerhetsdagene 2020». I årets virtuelle utgave, som forøvrig ble en stor suksess, bidro Fortinet med informasjon og fokus rundt sikkerhet i Operasjonell Teknologi. Som en oppfølging og basert på gode tilbakemeldinger fra deltakerne, inviterer vi til et webinar der vi fortsetter med fokus på OT og IoT, men går dypere inn på utfordringene med konkrete eksempler.

Sikkerhet i systemer som kontrollerer operasjonell teknologi er viktigere enn noensinne. Samtidig som et OT-miljø har som første prioritet å opprettholde produksjon skal de sørge for sikkerheten for både ansatte og brukere av kritisk infrastruktur. Digitalisering øker eksponering for nettrusler, og ICS og SCADA systemer blir i stadig større grad utsatt for angrep, og er et utsatt mål for hackere med klare ondsinnede hensikter.

Det er viktig å begynne å jobbe så raskt som mulig for å sikre alle tekniske miljø. Stadig flere OT-miljø lever med kompliserte IT-løsninger, og det er viktig å ta kontrollen for å sikre kontinuitet i produksjon, unngå finansielle tap og skade på merkevaren. Med en integrert og automatisert arkitektur for både nettverk og sikkerhet oppnår man full oversikt over nettverket, samtidig som bedriften er compliant. Fortinet Security Fabric gir den synlighet, kontroll og bevissthet som kreves for å stoppe angriperne i disse miljøene og i dette webinaret vil du høre mer om dette.

Lars Eidsten, Systems Engineer Manager i Fortinet vil gå gjennom følgende:

  • Introduksjon til OT/IoT
  • Hvorfor er integrasjoner viktig? Hvordan identifisere enheter og potensiell risiko?
  • Redusert risiko ved segmentering av nettverk og de forskjellige lagene av Purdue-modellen
  • Neste steg for risikoreduksjon, kontinuerlig overvåking av trafikk for trusler
  • Gjennomgang av kundecase, sikring av konvergert IT/OT miljø med Nordlaks.
  • Presentasjon av Atea Incident Response Team v/Vegard Kjerstad, Leder Atea IRT -

    Eksempler og live demo.