energiWEBINAR:

Foto: Agnes Etienne
Foto: Agnes Etienne

Slik bygger du en nettavis

Dato: 27.01.2021

Mer info:

Dato: 27.01.2021

Tid: 12.00 - 13.30

Sted: energiWEBINAR

Pris:

  • NOK 1350,- ekskl. mva.

Påmelding er bindende. Webinaret arrangeres i samarbeid med Gründerklubben AS.

Chul Christian Aamodt, gründeren i enerWE har satset egne sparepenger for å skape jobber. Og gjennom coronakrisen har enerWE blitt en tryggere arbeidsplass.

enerWE ser flere muligheter nå, enn før coronakrisen. Selskapet har større handlingsrom nå, enn før coronakrisen.

For å være helt konkret: Selskapet har mer penger på konto og større base med kundefordringer nå, enn for ett år siden før coronakrisen.

Hva skjedde i 2020?

enerWE inviterer nå til webinaret «Slik bygger du en nettavis». Her vil Chul Christian Aamodt gå gjennom milepælene da han var med på å bygge Mintra frem mot exit’en på nesten 500.000.000 kroner.

Så vil han forklare likhetstrekkene med å bygge Mintra og enerWE. Han vil trekke frem feil de har gjort på veien, som dere kan lære av. Og han vil trekke frem valg de har tatt som har hjulpet selskapet videre.

Chul Christian Aamodt vil eksemplifisere på en slik måte at webinaret garantert blir nyttig for deg. Hvis du deltar på webinaret, og mener det var verdiløst, skal du få igjen hele påmeldingsavgiften.

Målgruppen for webinaret er både de som bygger en nettavis, og de som ønsker å bygge et selskap slik Aamodt og resten av kollegene i hans forrige selskap bygde Mintra til et internasjonalt konsern som i fjor landet på børs med inngangsverdi 1.300.000.000 kroner

....eller for å si det på en annen måte. Målgruppen er de som ønsker å skape jobber.

Med på webinaret er også Gard Lehne Borch Michalsen, som gründet Medier24, og som inntil nylig var ansvarlig redaktør i E24.

Webinaret arrangeres i samarbeid med Gründerklubben AS.

Om Chul Christian Aamodt

Chul Christian Aamodt er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Etter endt studie var han ett år i SINTEF, før han i 2001 begynte i kjellerbedriften Mintra. Han satt i ledelsen av Mintra i perioden 2006 - 2013, og han hadde en sentral rolle i å internasjonalisere selskapet. Da Mintra ble kjøpt for nesten 500.000.000 kroner, var Aamodt gjennom sitt investeringselskap blant de største aksjonærene. Selskapet ble senere børsnotert med en inngangsverdi på 1.300.000.000 kroner.

Chul Christian Aamodt startet enerWE og har jobbet i selskapet siden 2014. I tillegg har Aamodt lang erfaring fra styreverv både i og utenfor mediebransjen. Aamodt og enerWE ble nylig tildelt Fagpressens Markedspris for arbeidet med å kommersialisere podcast.

Om Gard Michalsen

Gard Michalsen er Nordlending og avismann. Han har bakgrunn som ansvarlig redaktør i E24, Gründer og ansvarlig redaktør i Medier24 og en håndfull lokalaviser.