Lunsjmøte

Analyse utført av Meltwater i forbindelse med enerWE Communication Conference
Analyse utført av Meltwater i forbindelse med enerWE Communication Conference

Medienes dekning av vindkraft på Frøya

Meltwater og enerWE inviterer til lunsjmøte der vi skal se nærmere på medias dekning av vindkraft, og hvordan samfunnsdebatten har utviklet seg.

Mer info:

Dato: 19. juni 2019

Tid: 11.00 til 13.00
Lokasjon: Beddingen 8, 0250 Oslo (Aker Brygge)

Servering: Enkel lunsj

Påmelding

Det siste halve året har konflikten rundt utbyggingen av vindparker eskalert. Det går knapt en dag uten at riksdekkende media skriver om vindkraft, og debatten går også varmt i sosiale medier.

Agenda:

  • 11.00 Introduksjon v/Chul Christian Aamodt, Administrerende direktør, enerWE
  • 11.05 Presentasjon av medieanalyse: Medias dekning av vindkraft på Frøya v/Heidi Islann, Meltwater
  • 11.20 Sosiale medier polariserer mediebildet v/Chul Christian Aamodt
  • 11.40 Slik opplever vi mediestormen og medias dekning av vindkraftsaken på Frøya v/Lene Dahlø Skarsvåg og Per Ole Sandvik fra "Aksjonsgruppa Nei til vindkraftverk på Frøya"
  • 12.10 Slik opplever vi mediestormen og medias dekning av vindkraftsaken på Frøya v/Bengt Eidem, kommunikasjonsdirektør, TrønderEnergi
  • 12.40 Paneldebatt med Tone Sofie Aglen, kommentator i VG, Bengt Eidem, Lene Dahlø Skarsvåg og Per OleSandvik. Debatten ledes av Chul Christian Aamodt, Administrerende direktør, enerWE
  • 13.00 Avslutning

Deltakelse er gratis, men det er kun 50 plasser tilgjengelig.

Om Meltwater

Meltwater er et globalt IT-selskap som ble grunnlagt i Oslo i 2001 av Jørn Lyseggen. Vi tilbyr våre kunder en SaaS-løsning innen Media Intelligence. Med hjelp av oss kan du overvåke media og sosiale medier, sende pressemeldinger, finne influencers i din bransje, håndtere sosiale medier, bestille kvalitative medieanalyser fra vår analyseavdeling, samt mye annet.

Om enerWE

enerWE er energibransjens digitale kanal. Vi holder energidebatten saklig, faktabasert og levende. Vi skriver om bransjen, for bransjen. I tillegg løfter vi saker ut av bransjen og opp på samfunnsagendaen.